Jõhvi võimuliit püüab Aivar Survat tõrjuda spordikooli direktori kohalt

Erik Gamzejev
Copy
Aivar Surva on olnud Jõhvi spordikooli direktor alates läinud suvest.  Ta kinniitab, et pole oma volitusi rikkunud ja on veendunud, et järelevalve alustamisega püüab vallavõim leida ettekäänet tema ametist tagandamiseks.
Aivar Surva on olnud Jõhvi spordikooli direktor alates läinud suvest. Ta kinniitab, et pole oma volitusi rikkunud ja on veendunud, et järelevalve alustamisega püüab vallavõim leida ettekäänet tema ametist tagandamiseks. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi vallavalitsus alustas Jõhvi spordikoolis teenistuslikku järelevalvet, kahtlustades, et selle direktor, volikogus opositsioonis olev Aivar Surva on spordiklubidega lepinguid sõlmides volitusi ületanud.  

Jõhvi vallavanem Jüri Konrad oli järelevalve alustamise põhjustest rääkides kidakeelne. "Seal on olnud probleeme. Mina ei taha kõlakate pealt mingeid otsuseid teha. Töötajad on pöördunud, infot on tulnud mitme koha pealt. On olnud juttu, kuidas spordiobjekte on kasutusse antud ja nii edasi. Mõnedest ülekannetest on juttu olnud," sõnas ta.  

Vallavalitsusel on kahtlused 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles