Pargi keskus pakub vallale kasutusloa vastu nõuetest loobumist

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Pargi keskus avati Jõhvis 2019. aasta novembris ning sellest ajast alates on arendaja ja valla vahel käinud kasutusloa pärast vägikaikavedu.
Pargi keskus avati Jõhvis 2019. aasta novembris ning sellest ajast alates on arendaja ja valla vahel käinud kasutusloa pärast vägikaikavedu. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi Pargi keskus, mille omanik on kaevanud vallavalitsuse kohtusse, kuna valla väljastatud kasutusluba on antud kõrvaltingimustega, tegi vallale ettepaneku väljastada tingimusteta kasutusluba. Arendaja lubab vastutasuks, et ei nõua vallalt sisse õigusabikulusid, mis tal kohtuskäimisega juba kaasnenud on. 

2019. aasta novembris avatud Pargi keskusele ei antud mõnda aega pärast avamist kasutusluba, seejärel väljastas vald kasutusloa kõrvaltingimustega. Vald heitis arendajale ette, et ei saa kasutusluba väljastada, kuna arendaja pole täitnud kohustusi, mille ta keskuse planeerimisel endale võttis. Näiteks pole ehitatud lubatud hotelli, veekeskust ja ujulat ning keskuses puuduvad näiteks laste mängutuba ja spordisaal. 

Sõnasõda valla ja arendaja vahel 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles