Narvas suri vingumürgistusse 12aastane tüdruk

Ilja Smirnov
Copy
Narvas Kreenholmi rajoonis paiknev korrusmaja, kus vingugaas järjekordse tragöödia põhjustas.
Narvas Kreenholmi rajoonis paiknev korrusmaja, kus vingugaas järjekordse tragöödia põhjustas. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva päästekomando pealik Deniss Duškin seisab korteritesse paigaldatud gaasiseadmete ja neis leviva vingugaasiga seotud probleemidega silmitsi peaaegu iga päev. "Mu õudusunenägu on nüüd teoks saanud," kommenteeris ta uudist möödunud pühapäeval Narvas vingumürgistuse tagajärjel hukkunud 12aastase tüdruku kohta.

Viimastel päevadel on Ida-Viru päästjatel tulnud korduvalt reageerida gaasiga seotud sündmustele. Nii näiteks teatati 12. veebruari päeval häirekeskusele, et Kohtla-Järvel Vahtra tänavas asuvas korteris on tunda gaasilõhna. Sündmuskohale saabunud päästjad keerasid gaasikraani kinni, tuulutasid ruumi ja käskisid korteriomanikul gaasiettevõttega ühendust võtta.

Samal õhtul oli maagaasi ja vingugaasi leke Kohtla-Järvel Olevi tänavas ühe korteri köögis. Õigel ajal kohale jõudnud päästjatel õnnestus taas tragöödia ära hoida ning nad käskisid gaasiseadmetega seotud probleemide kõrvaldamiseks gaasiettevõtte esindajad kohale kutsuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles