Koroonasse nakatumine rikkus Aveli Uustalu hooaja tähtsaima võistluse

Erik Gamzejev
Copy
Aveli Uustalu ja Timo Juursalu Pannjärve suusastaadionil jaanuari keskpaigas. Siis ei osanud nad veel aimatagi, et väga hästi alanud hooaja võib paar nädalat hiljem segi paisata koroonaviirus.
Aveli Uustalu ja Timo Juursalu Pannjärve suusastaadionil jaanuari keskpaigas. Siis ei osanud nad veel aimatagi, et väga hästi alanud hooaja võib paar nädalat hiljem segi paisata koroonaviirus. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Koroonaviirusega nakatumine rikkus Ida-Virumaa eelmise aasta parima naissportlase, murdmaasuusataja Aveli Uustalu esinemise hooaja tähtsaimal võistlusel, juunioride maailmameistrivõistlustel Soomes. 

24. jaanuaril sõitis Uustalu võidu maailma tippudega naiste teatesõidu maailma karika etapil Soome suusamekas Lahtis. Mõned päevad pärast seda sai ta nohu ja koroonaviiruse test osutus positiivseks ning ta pidi jääma eneseisolatsiooni.

See juhtus kõigest paar nädalat enne Põhja-Soomes Vuokattis toimuvaid juunioride maailmameistrivõistlusi, milleks sel talvel kolmel korral Eesti täiskasvanute meistriks tulnud Uustalul oli rihitud ka tänavuse hooaja tippvorm. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles