Narva koolitoidu kvaliteet peaks uuest õppeaastast paranema

Ilja Smirnov
Copy
Kuivtoidupakkide jagamine koolides distantsõppe perioodil toimub samuti koolitoiduteenuse pakkujatega sõlmitud lepingute raames. Narva Soldino gümnaasiumi direktor Roman Treial (pildil) avaldas lootust, et linnavõimud kuulutavad ise ühise hanke välja ning valmistavad ette ka vajaliku dokumentatsiooni.
Kuivtoidupakkide jagamine koolides distantsõppe perioodil toimub samuti koolitoiduteenuse pakkujatega sõlmitud lepingute raames. Narva Soldino gümnaasiumi direktor Roman Treial (pildil) avaldas lootust, et linnavõimud kuulutavad ise ühise hanke välja ning valmistavad ette ka vajaliku dokumentatsiooni. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Aastatepikkuse tegevusetuse ja venitamise järel asusid Narva võimud ühes koolidirektoritega ette valmistama esimest riigihanget õpilaste toitlustusteenuse osutajate leidmiseks.

Vajadusest korraldada Narva munitsipaalkoolide õpilaste toitlustaja leidmiseks riigihange on räägitud juba aastaid. Samal ajal on koolides endis kurdetud pakutava toidu kehva kvaliteedi üle ning õpilased on jaganud sotsiaalmeedias fotosid mitte väga isuäratavatest koolilõunatest. Konkurentsi puudumine selles valdkonnas on Narvas viinud selleni, et koolitoidu kvaliteet on seal jäänud eelmise sajandi tasemele.

Narva noorteparlament viib just praegu 1.-12. klassi õpilaste seas läbi küsitlust, uurimaks, kuivõrd rahul on nad koolitoidu kvaliteediga. Küsitluse tulemused selguvad märtsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles