Riik toetab Ida-Viru suursündmusi rekordsummaga

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Alternatiivmuusikafestival "Mägede hääl" Kohtla-Nõmmel on üks paljudest üritustest, mida integratsiooni sihtasutus on toetanud kui Ida-Virumaa kultuurielu rikastavat sündmust.
Alternatiivmuusikafestival "Mägede hääl" Kohtla-Nõmmel on üks paljudest üritustest, mida integratsiooni sihtasutus on toetanud kui Ida-Virumaa kultuurielu rikastavat sündmust. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Esmaspäeval lõppenud taotlusvoorus jagatakse Ida-Viru suurte kultuuri- ja spordiürituste korraldamiseks ligi 230 000 eurot. Ida-Virumaa kultuurifoorumil arutleti, kuidas jõuda uudsete sündmustega kohaliku publiku südamesse.

Esmaspäeva hommiku seisuga oli integratsiooni sihtasutusele laekunud 16 taotlust nii traditsiooniks saanud kui täiesti uute sündmuste korraldamiseks. 

"Paistab, et koroona ei ole ära hirmutanud ja tegijad on rivis. Meie kogemus on, et üsna paljud esitavad taotluse viimasel hetkel [tähtaeg kukkus südaööl − toim.]. On võimalik, et kokku tuleb üle 30 taotluse, nagu oli viimases taotlusvoorus eelmisel aastal," ütles integratsiooni sihtasutuse juhataja Irene Käosaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles