Kohtla-Järvel oodatakse taas aasta ema kandidaate

Põhjarannik
Copy
Mullu jäi Kohtla-Järve aasta ema valimata, sest määratud tähtajaks ei tulnud mitte ühtegi taotlust. 2019. aastal pävis tiitli Olga Portnova.
Mullu jäi Kohtla-Järve aasta ema valimata, sest määratud tähtajaks ei tulnud mitte ühtegi taotlust. 2019. aastal pävis tiitli Olga Portnova. Foto: Erakogu

Kohtla-Järve linnavolikogu sotsiaalkomisjon kuulutas välja konkursi "Kohtla-Järve aasta ema 2021", taotlusi saab esitada 10. aprillini. 

Kohtla-Järve aasta ema kandidaadiks võib esitada emasid ja vanaemasid, kes on tublid linnaelanikud ning on oma pere kõrvalt panustanud energiat kogukonna arengusse ja tegutsevad või on tegutsenud aktiivselt linna elus. Kandidaadi lapsel või lastel on väljapaistvad saavutused ning tema tegevused on eelmisel aastal olnud positiivses mõttes eriliselt silmapaistvad nii perele kui ka kogu Kohtla-Järve linnale. Lähemalt saab konkursi tingimustega tutvuda linna veebilehel www.kohtla-jarve.eе.

Aasta ema konkurssi peetakse alates 2016. aastast, viimati pälvis Kohtla-Järve aasta ema auväärse tiitli Ahtme kunstide kooli õpetaja Olga Portnova 2019. aastal. Eelmisel aastal konkurssi ei toimunud, kuna määratud tähtajaks ei laekunud mitte ühtegi avaldust.

Komisjoni esimees Arne Berendsen on kindel, et aasta ema tiitli väärilisi kandidaate on Kohtla-Järvel küll ja küll − seda kinnitab ka varasemate aastate kogemus −, ent ilmselt on inimeste aktiivsust mõjutanud riigis kehtivad piirangud. Sellest hoolimata kestab traditsioon edasi ning isegi kui koroonapandeemia ei luba ka tänavu mais pidulikke üritusi läbi viia, toimub konkurss ikkagi. Võitja saab tänukirja ja nimelise kinkekaardi väärtusega 250 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles