Narvalastele teeb muret linna haljastute saatus

Ilja Smirnov
Copy
Ülemist ja alumist jõepromenaadi ühendav Narva ajalooline Hahni trepp puhastati lokkama hakanud mändidest. Tänu sellele muutus vaade piirijõele ja sealsetele linnustele senisest vabamaks ja avaramaks.
Ülemist ja alumist jõepromenaadi ühendav Narva ajalooline Hahni trepp puhastati lokkama hakanud mändidest. Tänu sellele muutus vaade piirijõele ja sealsetele linnustele senisest vabamaks ja avaramaks. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva linnaametnikud likvideerivad elanikkonnaga suhtlemisel tekkinud lünki, hoiatades linlasi eelseisvatest puude ja põõsaste mahavõtmistest nüüd ette.

Eelmisel nädalal kerkis sotsiaalvõrgustikes pahameeletorm, kui ajaloolist Hahni treppi kaunistanud karjala männid Narva linnavalitsuse linnamajandusameti tellimusel maha võeti. "Palju aastaid moodustasid need elava koridori ning kasvasid nii suureks, et olid varikatuseks iga pingi kohal. Ehk pidanuks nende eest hoolitsema, neid vormima? Kuid nüüd on, nagu on, õigemini neid polegi enam," kirjutas narvalane Roman Kopõlov Facebookis.

Teine aktiivne narvalane Anna-Olga Luga alustas 15. aprillil allkirjade kogumist Narva linnavalitsusele mõeldud petitsioonile Joaoru puhkeala loodusliku mitmekesisuse ning eelkõige kastaniallee säilitamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles