Kohtla-Järve suurperet ootab 500eurone kinkekaart

Põhjarannik
Copy
Esimesena pälvis Kohtla-Järve aasta suurpere aunimetuse 2016. aastal Kolesnikovide pere, kes on seni jäänud ka ainsaks selle tiitli omanikuks.
Esimesena pälvis Kohtla-Järve aasta suurpere aunimetuse 2016. aastal Kolesnikovide pere, kes on seni jäänud ka ainsaks selle tiitli omanikuks. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnavolikogu sotsiaalkomisjon kuulutas välja traditsioonilise konkursi "Kohtla-Järve aasta suurpere 2021". Taotlusi saab esitada 2. maini.

Kohtla-Järve aasta suurpere konkursile pani 2016. aastal aluse linnavolikogu sotsiaalkomisjon. Komisjoni esimees Arne Berendsen rõhutas, et aasta suurpere tiitlile võivad kandideerida kolme või enama lapsega pered. Aasta suurpere tiitlile kandideeriv perekond peab iseseisvalt toime tulema ja olema igati aktiivne. Pereliikmed peavad olema tublid ja töökad ning eeskujuks teistele, andma oma panuse kogukonna arengusse ning tegutsema aktiivselt linna elus. 

Kandidaate võivad esitada kõik Kohtla-Järve elanikud ning Eestis tegutsevad organisatsioonid ja asutused. Taotluse esitamiseks vajaliku blanketi saab Kohtla-Järve linna kodulehelt www.kjlv.ee ja linnavolikogu kantseleist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles