Jäähalli katuse rekonstrueerimise hange kukkus läbi

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Jäähall ootab muutusi.
Jäähall ootab muutusi. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Teisipäeval tunnistas Kohtla-Järve linnavalitsus jäähalli katuse renoveerimise riigihanke mittetoimunuks. Linnavõimud pidasid komisjonile esitatud ainsat pakkumist liiga kalliks, seetõttu muudetakse nüüd tingimusi ja kuulutatakse välja uus hange.

Abilinnapea Deniss Veršinini sõnul oli huvilisi küll palju, ent määratud tähtajaks laekus vaid üks hinnapakkumine ning seegi ületas kavandatud investeeringute summat − ligi kaks miljonit eurot − peaaegu kaks korda. 

Lisaks katuse rekonstrueerimisele hõlmas see hange üsna ulatuslikke elektri- ja ventilatsioonisüsteemi remonditöid. Veršinini sõnul peab nüüd mõtlema, kas tuleb hakata projekti muutma, jagada see etappideks või leida mõni muu lahendus. Katus on vaja aga kindlasti korda teha, kuna see ei vasta tänapäeva nõuetele ja laseb läbi palju soojust, mistõttu on jää tootmise kulud suured.

"Tahaks need tööd septembriks ära teha, seda enam, et jäähallis hakatakse kogu suve uisuväljakut rekonstrueerima − hanke võitis Tartu firma OÜ Savekate. Töid alustatakse kohe pärast hooaja lõppu ja valmis peaksid need saama septembriks," rõhutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles