Jõhvi endine vallavanem keerab Keskerakonnale selja

Erik Gamzejev
Copy
Max Kaur ja Niina Neglason olid Jõhvi poliitikas vastasleerides mitu aastat. Mullu juunis lõid nad liidu, millega pühkisid kolmeks kuuks võimult Nikolai Ossipenko valimisliidu, kes omakorda sügisel nemad võimult tõrjus.
Max Kaur ja Niina Neglason olid Jõhvi poliitikas vastasleerides mitu aastat. Mullu juunis lõid nad liidu, millega pühkisid kolmeks kuuks võimult Nikolai Ossipenko valimisliidu, kes omakorda sügisel nemad võimult tõrjus. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi eelmine vallavanem Max Kaur kandideerib volikogusse valimisliidus, konkureerides Keskerakonnaga. Selle eest ähvardab teda erakonnast väljaheitmine.

Kaur ühineb valimisliiduga, mille moodustamise üks eestvedaja on Jõhvi volikogu eelmine esimees Niina Neglason, kes on praegu opositsiooni liider. Kaur ja Neglason olid koos Jõhvi eesotsas pisut üle kolme kuu eelmisel suvel, mil nad mõlemad volikogus ühe enamhäälega võimult tagandati. Kaur sõnas, et kuigi koos Neglasoniga Jõhvi juhtimise aeg jäi lühikeseks, oli koostöö hea ja ta loodab, et seda õnnestub pärast uusi valimisi jätkata.

Endised vastased koonduvad ühte liitu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles