Kohtla-Järve vana ujulat enne lammutamist enam ei avata

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Sellisena näevad tulevast spordibaasi eskiisprojekti koostajad pealinna firmast Visiooniprojekt.
Sellisena näevad tulevast spordibaasi eskiisprojekti koostajad pealinna firmast Visiooniprojekt. Foto: OÜ Visiooniprojek

Aprilli lõpus lasti vana bassein veest tühjaks ning enam seda täitma ei hakatagi. Juuni keskpaigaks plaanib linn avada uue ujula.

"Vana ujula on meie linna teeninud peaaegu pool sajandit ning praeguseks täielikult amortiseerunud," sõnas Kohtla-Järve spordikeskuse juht Mihhail Kastritski. "Sel aastal ujula peaaegu ei töötanudki: see avati küll lühikeseks ajaks sportlastele, ent kui Eestis koroonapiirangud kehtestati, pandi ujula uksed taas lukku. Me ei tea ka seda, mis meid maikuus ees ootab, seetõttu otsustasime juba eelmisel kuul ujula sulgeda − ei ole mõtet seda asjatult puhastada ja veega täita. Pealegi on seal kõik muugi sellises seisukorras, et sinna ei taha inimesi kutsuda. Töötajate lepingud hakkavad samuti juba läbi saama. Juuni keskpaigaks aga plaanib linn uue ujula avada."

Kastritski lisas, et inimesed jäävad tööle hooaja lõpuni: valmistuvad kolimiseks, tühjendavad ruume ja teevad muid vajalikke töid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles