Tallinna tehnikaülikooli Virumaa kolledžis saab infotehnoloogias omandada nii rakenduskõrghariduse kui magistrikraadi. IT õppekava lõpetanud Vladlena Utt soovib jätkata magistrantuuris. Oma lõputöös lõi ta Kohtla-Järve linnaosa 3D-mudeli ja virtuaaltuuri. Videotuuril saab jalutada ja tutvuda Kohtla-Järvega ning selle olulisemate hoonetega linna füüsiliselt külastamata. "Olen Kohtla-Järvel sündinud ja kasvanud ning soovisin midagi linna jaoks teha. Teiseks soovitas juhendaja mul edasi arendada oma praktikatööd, milleks oli kolledži ja lähiümbruse 3D-mudel," selgitas Vladlena. Selleks, et Kohtla-Järve virtuaaltuur kõigile kättesaadavaks teha, tuleb seda neiu sõnul edasi arendada.
Tallinna tehnikaülikooli Virumaa kolledžis saab infotehnoloogias omandada nii rakenduskõrghariduse kui magistrikraadi. IT õppekava lõpetanud Vladlena Utt soovib jätkata magistrantuuris. Oma lõputöös lõi ta Kohtla-Järve linnaosa 3D-mudeli ja virtuaaltuuri. Videotuuril saab jalutada ja tutvuda Kohtla-Järvega ning selle olulisemate hoonetega linna füüsiliselt külastamata. "Olen Kohtla-Järvel sündinud ja kasvanud ning soovisin midagi linna jaoks teha. Teiseks soovitas juhendaja mul edasi arendada oma praktikatööd, milleks oli kolledži ja lähiümbruse 3D-mudel," selgitas Vladlena. Selleks, et Kohtla-Järve virtuaaltuur kõigile kättesaadavaks teha, tuleb seda neiu sõnul edasi arendada. Foto: Virumaa kolledž

Nii Virumaa kui Narva kolledž andsid jaanipäeva eel diplomi ligemale sajale lõpetajale. Enamik erialasid kolledžites ei kattu, küll aga jätkavad mõlemad vastuvõttu infotehnoloogiasse.

Tallinna tehnikaülikooli Virumaa kolledžis said tänavu lõputunnistuse esimesed IT magistrid. Äriinfotehnoloogia magistriõppesse võtab kolledž üliõpilasi vastu ka uueks õppeaastaks.

Tööstus vajab magistreid

Kommentaarid
Copy