Jõhvi hooldekeskuse juhi ja nõukogu kohtumine lõppes tüliga

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Jõhvi hooldekeskuses on 80 elanikku ning nõukogu arvates on 16 hooldajat nende jaoks liiga vähe. Keskuse tegevjuht Arthur Seppern arvab, et uus nõukogu otsib põhjusi tema kangutamiseks.
Jõhvi hooldekeskuses on 80 elanikku ning nõukogu arvates on 16 hooldajat nende jaoks liiga vähe. Keskuse tegevjuht Arthur Seppern arvab, et uus nõukogu otsib põhjusi tema kangutamiseks. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi hooldekeskuse uue nõukogu kokkusaamine asutuse tegevjuhi Arthur Sepperniga lõppes konfliktiga, mille käigus viimane teatas, et on puhkusel ning ei kavatse seda nõukogu nõudel katkestada.

Kui nõukogu liikmed olid esmaspäevasel esimesel koosolekul juhatuse liiget Arthur Seppernit hooldekeskuse töö erinevate tahkude asjus küsitlenud, teatas nõukogu esimees Teet Enok, et "kuna tekkis palju küsimusi, mis ei saanud otseseid vastuseid, teen ettepaneku määrata nõukogu poolt isik, kes end vajaliku infoga nõukogu otsuste tarbeks kurssi viiks". Nõukogu otsustas määrata oma liikme Messurme Pissareva omapoolseks kontrolöriks.

Ei tunnista nõukogu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles