Jõhvi volikogu kaks esimeest pidasid oma istungi

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Niina Neglason ütles, et ta ei hakka Naumkiniga spiikri haamri pärast tülitsema ning volikogu otsustab, kumb neist on tegelik volikogu esimees.
Niina Neglason ütles, et ta ei hakka Naumkiniga spiikri haamri pärast tülitsema ning volikogu otsustab, kumb neist on tegelik volikogu esimees. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Sel nädalal korraldasid nii Aleksei Naumkin kui Niina Neglason, kes mõlemad peavad end seaduslikuks volikogu esimeheks, oma volikogu eestseisuse istungi, et kinnitada 15. juulil toimuva volikogu koosoleku päevakord.

Niina Neglasoni juhtimisel kogunes eestseisus kolmapäeval ning kinnitas volikogu järgmise istungi päevakorra, kus on neli punkti. Peale Neglasoni osalesid koosolekul volikogu liikmetest veel Sergei Andrejev ja Teet Enok.

Neljapäeval tegi oma eestseisuse istungi Aleksei Naumkin, kes peab Neglasoni volikogu esimeheks valimist ning sellele järgnenud volikogu otsuseid õigusvastaseks. Naumkini korraldatud koosolekul olid mõned päevakorrapunktid samad mis Neglasonil. Siiski on seal kinnitatud volikogu istungi päevakorras ka punkt Aleksei Naumkinile kui volikogu esimehele umbusalduse avaldamisest, mille 7 volikogu liiget 17. juuni istungil esitasid. Ka Naumkini korraldatud eestseisuse istungil osalesid peale tema veel kaks volikogu liiget: Allan Mänd ja Eduard East. Mõlemad osalesid kui komisjoni esimehed, ehkki 30. juunil toimunud volikogu istungil vahetati nad välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles