Narva ja Narva-Jõesuu vaheline kergliiklustee sai valmis

Ilja Smirnov
Copy
13. juulil istusid Narva linnaametnikud, kergliiklustee projekteerija ja ehitusfirma esindaja jalgrataste selga, et ehitajate tehtud töö üle vaadata ning puudused kindlaks teha.
13. juulil istusid Narva linnaametnikud, kergliiklustee projekteerija ja ehitusfirma esindaja jalgrataste selga, et ehitajate tehtud töö üle vaadata ning puudused kindlaks teha. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narvat ja Narva-Jõesuud ühendava ratta- ja jalgtee rajamist hakati tõsiselt ette valmistama kaheksa aastat tagasi. Ehitus kestis kokku kolm aastat, üleüldse aga unistas säärasest ühendusest mererannikuga juba mitu põlvkonda narvalasi. Jalgratturid märgivad, et uus tee on mugav, kuid siiski mitte päris ohutu.

13. juuli hommikul istusid Narva majandusvaldkonna ametnikud, kergliiklusteede projekteerija ja ehitusfirma esindaja jalgrataste selga, et ehitajate tehtud töö üle vaadata ja puudused kindlaks teha. Narva abilinnapea Sergei Gorlatši sõnul edastati märkused töövõtjale, kes lubas nõutud tööd ära teha.

Näiteks vajab ühes kohas kallak tugevdamist ja teises kohas on äärekivid liiga kõrged. Peale selle laseb ehitaja rohtu niita nendes kohtades, kus seda seni tehtud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles