Kaevuri tänavat hakkab remontima Kohtla Ehitusteenus

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Kaevuri tänava viletsast seisukorrast on räägitud juba aastaid, kuid võimalus sealseid teeolusid parandama asuda avanes alles sel aastal.
Kaevuri tänava viletsast seisukorrast on räägitud juba aastaid, kuid võimalus sealseid teeolusid parandama asuda avanes alles sel aastal. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Teisipäevasel istungil kinnitas Kohtla-Järve linnavalitsus Kaevuri tänava kapitaalremondiks korraldatud riigihanke võitjaks kohaliku ettevõtte Kohtla Ehitusteenus, kelle hinnapakkumine oli ilma maksudeta 641 134 eurot. Kui hanke tulemust kahe nädala jooksul ei vaidlustata, allkirjastatakse leping ja ehitustöö läheb lahti.

Hinnapakkumise tegi neli ettevõtet: Jõhvi KEK, N&V, Kohtla Ehitusteenus ja Teearu Grupp. Väikseimaks osutus Jõhvi KEKi pakkumine − 573 929 eurot (ilma maksudeta) − ning suurimaks Teearu Grupi pakkumine − 657 622 eurot (ilma maksudeta). Ent lepingu sõlmimise ettevalmistamise käigus ei suutnud hanke võitja vastata kõigile lisaküsimustele, eelkõige materjalide kasutamise kohta − kontrollijad leidsid, et need ei ole projektis ettenähtuga vastavuses. Tähtajaks selgitusi saamata otsustas korraldaja Jõhvi KEKi hankelt kõrvaldada ning kuulutada hanke võitjaks Kohtla Ehitusteenuse.

Ehitajad teevad 1250 meetri pikkuse teelõigu korda kolme kuuga ning rajavad sinna ka elektriliini, mida seal kunagi varem olnud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles