Sillamäe uuel promenaadil sai õppida salsat tantsima

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Kui ümberringi kõik tantsivad, siis on endalgi raske paigale jääda.
Kui ümberringi kõik tantsivad, siis on endalgi raske paigale jääda. Foto: Erakogu

Noortekeskus Edukad Sillamäe Noored (ESN) korraldas pühapäeval promenaadil esimese tantsutunni, millest võib saada värskete meretuulte linna uus kaunis suvetraditsioon.

Sütitavad salsa- ja bachata-rütmid meelitasid kümneid inimesi linna kaldapealsele. Neist paljud tulid algul lihtsalt vaatama, mis seal teoksil on, ent kuumadest Ladina-Ameerika rütmidest haaratuna ühinesid tantsijatega. Kõigil soovijail aitasid lihtsaid tantsuliigutusi selgeks õppida Narva tantsustuudio Salsa esindajad ja nende juhendaja Katrin Noorkõiv.

"Meiega ühinesid kümned promenaadil jalutanud ja isegi rannas päevitanud inimesed," on ESNi liider Igor Malõšev rahul. "Mere äärde lõõgastuma tulnud ümberkaudsete linnade elanikud astusid korraldajate juurde, kiitsid neid ning ütlesid, et seda algatust võiks jätkata."

Malõševi sõnul on nad valmis kuurortlinnade traditsioone taaselustama ning korraldama selliseid tantsuõhtuid vähemalt paar korda kuus, eriti kui ilm seda soodustab. "Sellest saab meie panus mereäärse linna ellu, selle imago. Oleme valmis katsetama ja looma uusi traditsioone, sest usume kindlalt, et promenaadi tantsuõhtud meelitavad Sillamäele veelgi rohkem külalisi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles