Esmaspäevast hakkavad turismiettevõtted vaktsiinipassi küsima

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Mäetaguse mõisahotell tellis enda töötajate vaktsineerimise kohapeale juba maikuus. Hotelli juhataja Terje Rattur (pildil) ütles, et nad suhtuvad ettevaatusabinõudesse väga tõsiselt, sest ei soovi, et maakond viiruse leviku tõttu jälle lukku keeratakse.
Mäetaguse mõisahotell tellis enda töötajate vaktsineerimise kohapeale juba maikuus. Hotelli juhataja Terje Rattur (pildil) ütles, et nad suhtuvad ettevaatusabinõudesse väga tõsiselt, sest ei soovi, et maakond viiruse leviku tõttu jälle lukku keeratakse. Foto: unknown

Ligi 80 protsenti turismiettevõtteid koondava Ida-Viru turismiklastri töötajatest on koroonaviiruse vastu vaktsineeritud, uuest nädalast küsivad turismiettevõtjad koroonapassi või testi tulemust ka oma kundedelt.

Maakonna turismiettevõtjaid ühendav Ida-Viru turismiklaster viis oma liikmete seas läbi küsitluse, et selgitada välja, kui suur osa sektori personalist on vaktsineeritud. 27 suurema ettevõtte vastustest selgus, et 555 töötajast on kaitsepoogitud või koroona läbi põdenud 79 protsenti.

Klient peab tõestama ohutust

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles