Sillamäe uuel promenaadil pole WCd ega muid teenuseid

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Sillamäe uus rannapromenaad meelitab kohale palju inimesi, ent paraku pole seal ühe õige puhkuse jaoks kõiki mugavusi veel loodud.
Sillamäe uus rannapromenaad meelitab kohale palju inimesi, ent paraku pole seal ühe õige puhkuse jaoks kõiki mugavusi veel loodud. Foto: Matti Kamara (Pohjarannik)

Tänavu suvel üle Eesti turiste kokku toonud Sillamäe uhiuuel promenaadil pole siiani ei kioske ega tualette. Linn lubab probleemi lahendada.

Sillamäe linnapea Tõnis Kalberg ütles promenaadi avamisel, et lähiajal paigaldatakse sinna kindlasti toidukioskid, tualetid ja muud puhkajatele mõeldud mugavused. Ent nüüdseks on juba suve lõpp käes, lubatud objekte aga promenaadil näha ei ole.

"Kõike tehakse etapiviisi," selgitas Kalberg. "Kahjuks ei ole alati võimalik kavandatut kiiresti ellu viia: hanked ning ehitajate ja operaatorite leidmine võtavad aega. Protsess on käimas ning mul on hea meel öelda, et juba sel nädalal − kokkulepitud tähtajast peaaegu kuu aega varem − paigaldatakse promenaadile meeste, naiste ja puudega inimeste tualett. Selle soetamiseks ja hooldamiseks eraldati linnaeelarvest 16 500 eurot ning see jääb külastajatele avatuks aasta läbi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles