Kudruküla suvilad pakkusid "Station Narva" külalistele rohkelt põnevust

Ilja Smirnov
Copy
"Station Narva" külalised teel narvalanna Valentina daatšasse. Teist sellist silmahakkavat suvilat on Kudrukülas raske leida: kõik lausa kirendab siin rõõmsates värvides. Perenaisel endalgi on tibukollased riided seljas. Üks täpselt sama värvi vihmamantliga turist ei suutnud vastu panna ja palus endast koos Valentinaga mälestuseks pilti teha.
"Station Narva" külalised teel narvalanna Valentina daatšasse. Teist sellist silmahakkavat suvilat on Kudrukülas raske leida: kõik lausa kirendab siin rõõmsates värvides. Perenaisel endalgi on tibukollased riided seljas. Üks täpselt sama värvi vihmamantliga turist ei suutnud vastu panna ja palus endast koos Valentinaga mälestuseks pilti teha. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Tänavuse festivali "Station Narva" muusikalist programmi täiendas Kudruküla daatšade tuur. Laupäeval käis sealseid suvilaid uudistamas ligi paarsada külalist Eestist ja teistestki riikidest.

Suvilate ja Narva vahel oli käigus festivalibuss, aiandusühistutes Kevad ja Elektron liikus Narva giidide saatel ringi neli ekskursioonigruppi.

Omal ajal olid siinsete suvilate asemel sood või metsatihnikud. Linnaelanikud lõid siin oma kätega korra majja ja rajasid siia omapärase arhitektuuriga suvilarajooni. Ning kõik, mis kohalikele elanikele üsna tavapärane tundub, pakkus "Station Narva" külalistele suurt põnevust: veevarustus, saunad, kasvuhooned, toit, arstiabi...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles