Keskerakond võttis varem "taagaks ja klikiks" nimetatud Narva saadikud parteisse tagasi

Erik Gamzejev
Copy
Narva endine linnapea Vladimir Mižui on alates eelmise nädala reedest taas Keskerakonna liige.
Narva endine linnapea Vladimir Mižui on alates eelmise nädala reedest taas Keskerakonna liige. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Keskerakond on võtnud parteisse tagasi üle kümne Narva linnavolikogu saadiku, kes 2018. aastal erakonnast välja astusid ja kelle kohta Jüri Ratas ütles, et tema juhitavas erakonnas selliseid inimesi olla ei saa.

2018. aasta augustis ja septembris astusid 14 saadikut Narva volikogu keskfraktsiooni esimehe Aleksei Voronovi innustusel Keskerakonnast välja, protestides sel moel Keskerakonna juhtide nõudmise vastu, et kaheksa volikogu liiget, kes said korruptsioonikuriteo kahtluse, taandaksid end volikogust ja linnaasutuste nõukogudest.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütles tookord kollektiivse pereheitmise kohta pressikonverentsil, et Narvas on läinud nii, nagu erakond on soovinud. "Me oleme soovinud toetada 57 000 Narva elanikku, et Narva juhtimine oleks läbipaistvam. Teine asi on see, et minu juhitavas Keskerakonnas selliseid inimesi olla ei saa. Need inimesed on välja astunud," vahendas ERR Ratase öeldut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles