Jõhvis luuakse Pargi keskusega tegelev komisjon

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Pargi keskuse nimeline kaubanduskeskus valmis kaks aastat tagasi ning toona lubas arendaja esindaja Allan Mänd, et peagi hakatakse jäähalli ja ujula rajama. Sellest pole siiski asja saanud ning vallavalitsus ja ettevõtja on  vastastikku teineteist selles süüdistanud.
Pargi keskuse nimeline kaubanduskeskus valmis kaks aastat tagasi ning toona lubas arendaja esindaja Allan Mänd, et peagi hakatakse jäähalli ja ujula rajama. Sellest pole siiski asja saanud ning vallavalitsus ja ettevõtja on vastastikku teineteist selles süüdistanud. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi vallavalitsus plaanib luua komisjoni, mis peab selgitama valla osalusega Pargi keskuse ümber tekkinud küsimusi ning mõtlema, mida teha arendaja lubatud jäähalli ja veekeskuse teemaga.

Jõhvi vallavanem Maris Toomel ütles, et sotsiaalobjektidega, mis pidid Pargi keskusesse tulema, on olnud suur segadus. Ta pidas silmas jäähalli ning ujulat, mis pidid Pargi keskuse juurde kerkima pärast seda, kui kaubanduse osa on valmis saanud. "Andsime arendajale valla maad selle mõttega, et vastu saame sotsiaalobjektid, kuid siiani neid pole."

Arendaja tahtis valla krundid osta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles