NÄDALA KUJU ⟩ Ants Liimets

Põhjarannik
Copy
Ants Liimets.
Ants Liimets. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Narva ajutise valitsuse juht Ants Liimets ei hakanud esmaspäeval pikemalt keerutama, kui president Kersti Kaljulaid kinkis talle tänavasildid nimedega "Kivisilla" ja "Soldina", ja ütles ausalt, et tunneb häbi. Kolm aastat tagasi andis president Narvale samad sildid üle ERRi Narva stuudios, aga need on läinud kusagile rändama.

Küll aga on need sümboolsed kingitused presidendi poolt selge torge Narva linnavõimudele, kes pole aastaid kõikvõimalikel ettekäänetel suutnud vabaneda punamõrtsukate tänavanimedest. Ants Liimets on Narvas Eesti seltsi vedajana ka ise pikka aega võidelnud nende tänavanimede muutmise eest. Nüüd, kus tal on uued sildid pihus ja linnapea võim, võiks ju tänavanimed kähku ära muuta. Aga mitte selleks ei andnud teda paariks kuuks linnapea tooli istutanud keskerakondlik volikogu talle volitusi.

Nagu sel nädalal ETV valimisdebatist Narva keskerakondlase Andrus Tamme suust kuulda võis, sai Liimets linnapeaks hoopis eriülesandega otsida sahtlipõhjadest komprat eelmise linnapea ja neil valimistel Keskerakonna peamise rivaali Katri Raigi kohta. Kas Liimets selle üle ka häbi tunneb, pole ta veel öelnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles