Jõhvis on Narva maantee lõik kaks nädalat liikluseks suletud

Põhjarannik
Copy
Remonditööd Jõhvi tuiksooneks oleval Narva maanteel algasid tänavu suvel.
Remonditööd Jõhvi tuiksooneks oleval Narva maanteel algasid tänavu suvel. Foto: Matti Kamara (Pohjarannik)

Jõhvis on alates esmaspäevast kahe nädala jooksul liikluseks suletud Narva maantee ligikaudu 800 meetri pikkune lõik Linda tänava ristmikust kuni Bauhofi ehituspoeni viiva teeni. 

Teeremondi ajal saab ümbersõiduks kasutada Linda tänavat ja Tallinn-Narva maanteed, teatas Jõhvi vallavalitsus, märkides, et teelõik jääb liiklusele suletuks kuni 25.oktoobrini. 

Jõhvi tuiksooneks oleva Narva maantee veidi üle 1,3 kilomeetri pikkuse teelõigu remont algas tänavu suvel. Töö käigus vahetatakse välja asfaltkate, rajatakse sademeveekanalisatsioon, mida seal varem pole olnud, ja paigaldatakse tänavavalgustus. Lisaks ühel pool sõiduteed olevale kõnniteele rajatakse see ligemale kilomeetri ulatuses kuni Edgari poeni ka teisele poole teed.

Kogu töö läheb maksma 1,32 miljonit eurot. Vallavalitsus sõlmis hanke võitnud Viamer Grupiga märtsi alguses lepingu, mille kohaselt oli projekteerimiseks ette nähtud kolm ja ehituseks seitse kuud.

Alanud ehitus on teine osa Narva maantee renoveerimisprojektist, mis sai alguse eelmisel aastal, kui remonditi keskväljaku ning Konsumi poe vaheline ala. Selle etapi maksumus oli 1,1 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles