Poliitikud lubavad Jõhvi lagunevat vaksalit päästa juba 2013. aasta valimistest

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
September 2017. Enne kohalikke valimisi käis koos kohalike parteikaaslaste Martin Repinski ning Arthur ja Alar Sepperniga Jõhvi raudteejaama uudistamas toonane keskerakondlasest majandusminister Kadri Simson.
September 2017. Enne kohalikke valimisi käis koos kohalike parteikaaslaste Martin Repinski ning Arthur ja Alar Sepperniga Jõhvi raudteejaama uudistamas toonane keskerakondlasest majandusminister Kadri Simson. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Käesolevad kohalikud valimised on juba järjestikku kolmandad, kus kandidaadid räägivad vajadusest Jaama tänavas asuv Jõhvi vana vaksalihoone korda teha. Korrastamisest on asi siiani kaugel, lähiajal loodetakse panna majale katus ning kõpitseda fassaadi.

Aastal 2013, kui Eesti Raudtee teatas kavatsusest talle kasutu jaamahoone lammutada, rajas toonane vallakunstnik Kalev Prits sama aasta kohalikel valimistel oma kampaania vajadusele teha vana vaksalihoone korda ja see kasutusele võtta. Ideest haarasid kinni mitmed poliitikud, kes on aastate vältel käinud vaksalihoone juures enne valimisi poseerimas ja rääkimas lubadustest hoone korda teha.

Poliitikud vaksalihoone ümber

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles