VALIMISED Katri Raik paneb Narvas kokku võimuliitu, kus pole kohta Keskerakonnale

Ilja Smirnov
Copy
Narvas valimised võitnud Katri Raigil on banketi lõppedes aeg mõelda koalitsioonipartneri leidmisele. Põhiküsimus on, kas keegi soovib temaga koalitsiooni astuda.
Narvas valimised võitnud Katri Raigil on banketi lõppedes aeg mõelda koalitsioonipartneri leidmisele. Põhiküsimus on, kas keegi soovib temaga koalitsiooni astuda. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva ekslinnapea Katri Raigi valimisliit asus juba pühapäeva õhtul restoranis Avenue oma valimisvõitu tähistama. Samas on keskerakondlastel võimalus moodustada koalitsioon ka Raigi osaluseta.

Eelmistel, 2017. aasta kohalikel valimistel sai Katri Raigi valimisliit Meie Narva 31st linnavolikogu kohast vaid kaheksa. Seekord kuulub Raigi valimisnimekirjale volikogus 15 kohta.

Raik ise sihib taas Narva linnapeaks. Ta oli selles ametis tänavu esimesed seitse ja pool kuud, kuni tema ja Narva keskerakondlaste koalitsioon lõplikult lagunes. Praegu märgib Raik, et volikogu uues koosseisus on tema koostöö keskerakondlastega kategooriliselt välistatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles