Seni on politsei keskendunud maskikandmise kohustuse kontrollimisele ning inimeste tähelepanu juhtimisele maski vajalikkusele. Nüüd pööratakse suurem tähelepanu ettevõtetele, kus klientide teenindamise eelduseks on vaktsineerimist või koroona läbipõdemist kinnitav tõend. Foto on tehtud eelmise aasta märtsis Jõhvis maskide kontrollimise patrullreidi ajal.
Seni on politsei keskendunud maskikandmise kohustuse kontrollimisele ning inimeste tähelepanu juhtimisele maski vajalikkusele. Nüüd pööratakse suurem tähelepanu ettevõtetele, kus klientide teenindamise eelduseks on vaktsineerimist või koroona läbipõdemist kinnitav tõend. Foto on tehtud eelmise aasta märtsis Jõhvis maskide kontrollimise patrullreidi ajal. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Koroonareeglite järgimise põhjalikumaks kontrollimiseks ettevõtetes moodustas Ida prefektuur eraldi meeskonna, kes asub korduvrikkujaid ka karistama.

"Kui seni piirdusime selgituste ja rääkimisega, siis nüüd võtame karmima hoiaku," ütles Ida prefekt Tarvo Kruup loodud koroonaüksuse eesmärke selgitades.

Tähelepanu pööratakse eirajatele

Kommentaarid
Copy