Koroonapiirangud sunnivad spordiklubisid uksi sulgema

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Tatjana Semtšenkova (keskel) ütles, et viimasel aastal on sportlased ja treenerid võistlemisest suurt puudust tundnud. Oktoobri lõpus õnnestus neil siiski Kohtla-Järve lahtised karikavõistlused läbi viia.
Tatjana Semtšenkova (keskel) ütles, et viimasel aastal on sportlased ja treenerid võistlemisest suurt puudust tundnud. Oktoobri lõpus õnnestus neil siiski Kohtla-Järve lahtised karikavõistlused läbi viia. Foto: Erakogu

Koroonapiirangud on spordiklubide külastatavust vähendanud: ühed on olnud sunnitud tegevuse lõpetama või ajutiselt peatama, teised tulevad läbi häda toime. Ent tulevikku vaatavad nad kõik ebakindlalt.

Ligi kaks aastakümmet kohtlajärvelastele bodypump'i, zumba- ja joogatreeninguid pakkunud spordiklubi Kleo jäi hiljuti joogatreenerita. "Kuidas me teda ka ei veennud, ta ei tahtnud end vaktsineerida lasta," kahetseb klubi juhataja Natalja Voss.

"Üldiselt oleme eelmisest aastast peale ilma jäänud 50 protsendist sportlastest: kui varem viisin läbi viis-kuus treeningut nädalas, siis nüüd vaid kaks. Rohkem rühmi ei saa lihtsalt kokku."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles