Uus omanik lubab teha tondilossist Kohtla-Järve ilusaima maja (1)

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Kohtla-Järve peatänava Järveküla tee ääres paiknev endine ühiselamu on aastaid olnud kasutuseta ja muutunud tondilossiks: paljud aknad on lõhutud, rõdudel on kasvamas võsa.
Kohtla-Järve peatänava Järveküla tee ääres paiknev endine ühiselamu on aastaid olnud kasutuseta ja muutunud tondilossiks: paljud aknad on lõhutud, rõdudel on kasvamas võsa. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Ettevõtja Aleksandr Kulkov kavatseb Kohtla-Järvel peatänava ääres asuvale aastaid hüljatud neljakorruselisele endisele ühiselamuhoonele uuesti elu sisse puhuda ja vuntsida selle linna ilusaimaks majaks.

Kulkov usub, et Järveküla tee 51 asuval tondilossiks muutunud hoonel on tulevikku: maja on tugev ja paikneb südalinnas, pinnad on seal suured ning kui need korda teha, siis võib neid välja üürima hakata.

Hoone ostnud Kulkovi firma CBDARST on rentinud 400 ruutmeetrit välja majapidamistarvete kauplusele. Osa esimese korruse ruumidest hõivab juuksurite erakool Maridel − nad on juba kabinette sisustama asunud. Kavas on avada ka ilusalong ja väike majutuspaik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles