Politsei tabas Narvas noaga kaupluserööve toime pannud mehe

Põhjarannik
Copy
Politsei.
Politsei. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Politsei pidas kinni Narvas noaga kaupluserööve toime pannud 36aastase mehe. Kohtu loal võeti varasemalt karistatud mees neljapäeval vahi alla.

Novembrikuu jooksul on Narvas teatatud neljast noaga kaupluseröövist. Politsei selgitas, et kõigi röövimiskatsete puhul oli alust kahtlustada sama inimest. Kurjategija sisenes kauplusesse, varjas oma nägu, nõudis noaga ähvardades müüjatelt raha ning seejärel põgenes.

Narva politseijaoskonna juhtivuurija Vitali Kondratjevi sõnul on sellised juhtumid pigem erandid ning mõjutavad kindlasti kogukonna turvatunnet “Politsei reageerib sellistele väljakutsetele alati tõsiselt ja täiendavate jõududega ning koheselt saadetakse sündmuskohale patrull – väga oluline on kurjategija kinni pidada,“ rääkis Kondratjev.

Narvas toimunud poeröövide puhul jõudsid politseinikud kohale mõne minutiga, kuid mees oli selleks hetkeks juba põgenenud. „Selgitasime sündmuskohal asjaolusid ja asusime kirjeldusele vastavat meest otsima. Sündmuse lahendamisse ja mehe otsimisse kaasati täiendavaid jõude ja meediat,” selgitas Kondratjev.

Viimane poerööv toimus teisipäeva õhtul Kreenholmi tänaval, kus ründaja ähvardas samuti müüjat noaga ning võttis kaasa kassaaparaadi. Mees tabati politseinike poolt kolmapäeva ennelõunal otsingute käigus Narvas. „Suur tänu meie politseinikele ja abivalmitele kodanikele, tänu kellele õnnestus kurjategija tabada,“ lisas Kondratjev.

Kuriteos kahtlustatavat meest on varem kriminaalkorras karistatud.

Viru ringkonnaprokuratuuri prokurör Priit Heinsoo ütles, et prokuratuuri hinnangul oli mehe varasemat tausta ning kirjeldatud novembrikuised juhtumeid arvestades alust arvata, et vabaduses viibides jätkab ta kuritegude toimepanemist, mistõttu taotles prokuratuur eile mehe vahistamist. Kohus selle taotluse ka rahuldas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles