Kohtla-Järve vast valitud linnapea on töötu

Erik Gamzejev
Copy
Toomas Nael valiti küll juba kümme päeva tagasi Kohtla-Järve linnapeaks, aga tööle saab ta asuda parimal juhul alles detsembri teises pooles.
Toomas Nael valiti küll juba kümme päeva tagasi Kohtla-Järve linnapeaks, aga tööle saab ta asuda parimal juhul alles detsembri teises pooles. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

22. novembril Kohtla-Järve uueks linnapeaks valitud Toomas Nael on praegu töötu ja esialgu pole selge, millal tal õnnestub linnapeana tööle asuda.

Nael ütles, et järgmisel päeval pärast linnapeaks valimist võttis ta end lahti senisest majandusnõuniku ametist Kohtla-Järve linnavalitsuses, et saaks pühenduda linnavalitsuse moodustamisele. Aga linnavalitsuse ametisse kinnitamist ei võtnud volikogu sel nädalal päevakorda, kuna linnas parajasti võimul olevad Keskerakond, Reformierakond ja valimisliit Progress pole jõudnud kokkuleppele ei linnavalitsuse liikmete arvus ega kandidaatides.

"Olen praegu töötu," ütles Nael. "Helistasin ka töötukassasse ja küsisin, kas pean end arvele võtma, kui on selline tobe olukord. Aga sain aru, et ilmselt vist ei pea."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles