Politsei tabas Virumaal seitse narkodiilerit

Põhjarannik
Copy
Politseinikud võtsid kinnipeetutelt ära muu hulgas ka 135 grammi kanepit. Foto on illustratiivne.
Politseinikud võtsid kinnipeetutelt ära muu hulgas ka 135 grammi kanepit. Foto on illustratiivne. Foto: Remo Tõnismäe / Scanpix

Eelmise nädala reedel korraldas politsei viies Ida- ja Lääne-Virumaa linnas narkoreidi, mille tulemusel on praeguseks seitsmest narkokuriteos kahtlustatavast kolm võetud vahi alla.

Politsei korraldas Narvas, Kohtla-Järvel, Jõhvis, Tapal ja Rakveres tänavadiilerite tabamiseks reidi, mille käigus peeti kinni seitse inimest, keda kahtlustatakse narkootiliste ainete käitlemises. Neist kolm on praeguseks kohtu korraldusel vahi alla võetud. Lisaks kontrolliti kaheksat inimest, kellel tuvastati narkojoove ja leiti väikeses koguses narkootilist ainet.

Politseinikud võtsid kinnipeetutelt ära ligi 50 grammi amfetamiini, 135 grammi kanepit, 39 Ecstasy tabletti ja kolm GHB kahtlusega süstalt ning veel mõned praegu tuvastamisel olevad ained. Lisaks võeti läbiotsimiste käigus ühelt kahtlustatavalt ära ümberehitatud tulirelv koos laskemoonaga.

Regulaarseid tänavareide korraldab Ida prefektuuri kriminaalbüroo vähemalt viiendat aastat ning neid jätkatakse ka edaspidi. "Praegusel juhul on meie eesmärk tõkestada narkokuritegusid tänaval ja selle kaudu vähendada narkootiliste ainete kättesaadavust seal, kus see on potentsiaalsele tarbijale kõige lähemal. Tänavadiilerid ei ole küll narkootiliste ainete käitlemise juhtfiguurid, kuid just nemad on need, kelle käest ostavad sõltlased ainet, mille tarvitamine lõppeb halvimal juhul sõltlase surmaga," ütles Ida prefektuuri narko- ja organiseeritud kuritegude talituse juht Dmitri Kabanov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles