Sillamäe kutsikavabrikust päästetud koertel läheb aina paremini

Külli Kriis
, ajakirjanik
Copy
See Sillamäe korterist päästetud kahekuune kutsikas elab juba uues kodus. Tragi tegelane, kes on Tiina Kuke sõnul juba nii pere taksile kui kaukaasia lambakoerale koha kätte näidanud.
See Sillamäe korterist päästetud kahekuune kutsikas elab juba uues kodus. Tragi tegelane, kes on Tiina Kuke sõnul juba nii pere taksile kui kaukaasia lambakoerale koha kätte näidanud. Foto: Põllumajandus- ja toiduamet

Sillamäe korteris peetud kutsikavabrikust varjupaikadesse viidud 94 chihuahua-laadset koera tunnevad end üha paremini, saavad ravi ja jõuavad riburada uutesse kodudesse.

Nüüdseks on loomaarstid nii Tallinna kui Pärnu varjupaigas jõudnud kõik Sillamäe koerad üle vaadata ja neile vajaduse korral ravi määrata ning alustanud koerte steriliseerimist-kastreerimist.

"Päris nälginud koeri ei olnud, osa oli küll alatoitunud ja muidugi olid kõik veepuuduses," rääkis kutsikavabriku avastanud ning loomade äravõtmise algatanud põllumajandus- ja toiduameti loomade heaolu peaspetsialist Tiina Kukk.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles