Presidendi Ida-Viru visiidi põhiteemadeks said rohepöörde mõjud ja õpetajate puudus

Erik Gamzejev
Copy
Auveres asuva Enefit280 õlitehase sisemuses, müriseva reaktori kõrval rääkisid Eesti Energia juhid Hando Sutter ja Andres Vainola president Alar Karisele, kuidas on plaanis õlitootmisel põlevkivi asemel üha rohkem plastijäätmeid kasutama hakata.
Auveres asuva Enefit280 õlitehase sisemuses, müriseva reaktori kõrval rääkisid Eesti Energia juhid Hando Sutter ja Andres Vainola president Alar Karisele, kuidas on plaanis õlitootmisel põlevkivi asemel üha rohkem plastijäätmeid kasutama hakata. Foto: Matti Kämärä / Pohjarannik

"Eks oled kahe sellise päeva lõpuks natuke väsinud küll," tunnistas president Alar Karis, kui jõudis neljapäeva õhtul pärast kaks päeva kestnud Ida-Viru maakonnavisiiti Põhjaranniku toimetusse.

"Pead ju kuulama ja kaasa mõtlema ja ise ka sekkuma, ronima mööda tehaseid. See on olnud üsna väsitav, aga samal ajal väga huvitav," ütles president, lisades, et kohtumistel kuuldu ja nähtu vajab seedimist. "Osa materjale anti kaasa, need tahaks enne läbi lugeda, kui seisukohta kujundada."

Rohepöörde mõju ja õpetajate puudus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles