Sompalased kurdavad taas külmade tubade üle

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Ehkki aastaid kestnud võitlus Sompa majade soojuse nimel ei ole tulemust andnud, ei kavatse Diana Berseneva ja teised sompalased käsi rüppe lasta. Kiri konkurentsi- ja tarbijakaitseametile on juba valmis.
Ehkki aastaid kestnud võitlus Sompa majade soojuse nimel ei ole tulemust andnud, ei kavatse Diana Berseneva ja teised sompalased käsi rüppe lasta. Kiri konkurentsi- ja tarbijakaitseametile on juba valmis. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kuna mullune talv oli soe, siis eelmisel küttehooajal sompalastelt külmade korterite kohta kaebusi ei tulnud. Tänavu aga kurdavad nad taas külma ning süüdistavad teenindavat firmat temperatuurigraafikute mittejärgimises.

"Ehkki me maksame suuri summasid, kurdavad inimesed külma. Mõnedes korterites ei tõuse temperatuur üle 17 kraadi. Mõne memme toas on kõige külmematel päevadel üldse ainult 11 kraadi olnud," nentis mikrorajooni elanik ja Sompa elanike liidu liider Diana Berseneva.

"Minu tuttavad maksid eelmisel kuul umbes 3 eurot ruutmeetri kohta, kuid külmetasid ikkagi! Me ei räägi esimest aastat, et soojusvõrku teenindav munitsipaalettevõte OSK Grupp ei pea temperatuurigraafikust kinni," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles