Uuel aastal Lux Expressi bussid Kohtla-Järve bussijaama ei sisene

Põhjarannik
Copy
31.detsember on viimane päev, mil Lux Expressi bussid Kohtla-Järve bussijaamas petatuvad.
31.detsember on viimane päev, mil Lux Expressi bussid Kohtla-Järve bussijaamas petatuvad. Foto: Matti Kamara (Pohjarannik)

Alates 1. jaanuarist ei sisene Lux Expressi Tallinna ja Narva suuna bussid enam Vironia keskuses asuvasse Kohtla-Järve bussijaama. Selle asemel peatuvad bussid Kohtla-Järvel Virumaa kolledži ning Kunstide kooli/Apteegi peatustes.

Lux Expressi Eesti ärijuhi Ingmar Roosi sõnul tegi bussifirma sellise muudatuse, et tuua linnadevaheliste kaugbussiliinide peatuskoht Kohtla-Järve keskusele lähemale ning vältida reisijate jaoks ajakulu, mis kaasnes busside marsruudilt kõrvale jääva Kohtla-Järve bussijaama läbimisega.

"Perspektiivis näeb Lux Express, et Virumaa kolledži peatuse piirkonda võiks välja kujundada linnaliinide, maakonnaliinide ja kaugbussiliinide vahel ümberistumisvõimalusi võimaldav peatuskoht koos bussijaama ootesaaliga," lisas Roos. Sellekohase ettepaneku on Lux Express Kohtla-Järve linnavalitsusele ning Ida-Virumaa Ühistranspordikeskusele juba ka teinud.

Kohtla-Järve bussijaama ületoomine Vironia kaubanduskeskusesse on juba aastaid tekitanud linnaelanike seas rahulolematust. 

Kõikide väljumisaegade kohta saab lisainfot Lux Expressi kodulehelt.

 
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles