Jõhvi pääseb viimasel tunnil lumme mattumisest

Erik Gamzejev
Copy
Kui mingeid ootamatusi ei tule, jätkab Jõhvi teede hooldamist veel neli ja pool aastat firma N&V.
Kui mingeid ootamatusi ei tule, jätkab Jõhvi teede hooldamist veel neli ja pool aastat firma N&V. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi volikogu poolt teede- ja haljasalade hooldamiseks juurde lubatud ligemale 0,7 miljonit eurot peaks päästma valla teed lumme mattumisest alates pühapäevast, mil lõpeb leping senise teenuseosutajaga, osaühinguga N&V.

Kui Jõhvi volikogu neljapäeval kell 17 kokku tuli, oli seis selline, et uus hange polnud veel läbi, vana lepingu lõpuni oli jäänud tiksuda 55 tundi ja selle ajutiseks pikendamiseks kokkulepe puudus. Vallavalitsusel olid tagavaraks vaid nõusolekud mõnede ettevõtetega, et Jõhvis ja selle lähiümbruses saaks põhiteedki vajaduse korral alates pühapäevast soolatud ja lumest puhtaks lükatud.

Vallavalitsus ei saanud teisel katsel läbiviidud hanke kõigis kolmes tsoonis ainsana pakkumise teinud N&Vd võitjaks tunnistada, kuna tema hinnapakkumine, ligemale neli miljonit eurot järgmise nelja ja poole aasta peale, oli 0,66 miljoni võrra suurem kui volikogu suvel kehtestatud hinnapiir.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles