Kohtla-Järve trio Bliss pääses ETV+ laulusaate poolfinaali

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Anastassia Hrissanfova, Jekaterina Minajeva ja Kärolin Kivestu sõnul võtab telekonkurss palju aega ja energiat, kuid annab rohkelt positiivseid emotsioone ja huvitava kogemuse.
Anastassia Hrissanfova, Jekaterina Minajeva ja Kärolin Kivestu sõnul võtab telekonkurss palju aega ja energiat, kuid annab rohkelt positiivseid emotsioone ja huvitava kogemuse. Foto: Facebook

Möödunud reede õhtul olid vokaalansambli Bliss lauljate Jekaterina Minajeva, Anastassia Hrissanfova ja Kärolin Kivestu telefonid kõnedest punased − nii palju kõnesid ja sõnumeid pole nad kunagi varem saanud.

Nimelt läks möödunud reedel ETV+ kanalil eetrisse muusikasaate "Rahvas laulab" kolmanda hooaja esimene saade. Esimeses voorus läksid omavahel vastamisi Kohtla-Järve kultuurikeskuse vokaalansambel Bliss ja Tallinna kollektiiv Nikola i Bolgarskije Pertsõ. ‎

"Ma ei osanud nii suurt tähelepanu oodata," jagas Jekaterina Minajeva emotsioone. "Algul küsiti, millal saade eetrisse läheb. Pärast saadet helistati ning kiideti, et me olime tublid, ja öeldi, et hääletati meie poolt. Siis jälle õnnitleti võidu puhul. See on väga meeldiv."

Minajeva sõnul hääletasid nende poolt lisaks idavirukatele ka tallinlased ja tartlased ning kõnesid tuli isegi teistest riikidest.

Ansambli liikmete sõnul oli võttepäev neile raske, kuna see oli neile esimene säärane kogemus.

"Huvitav oli jälgida telesaate valmimise köögipoolt," sõnas Jekaterina Minajeva. "Esinemine ei olnudki raske, kuid telekaamerad võtavad siiski energiat... Filmimine ise kestis umbes kaks ja pool tundi, kuid me kõik väsisime ära − enne seda oli ju veel ettevalmistus ning võtted said läbi kell pool kaksteist öösel."

Minajeva sõnul oli kogu võttemeeskond väga lahe ja toetav. "Saalis olnud publik toetas samuti, olenemata sellest, kas nad olid tulnud kaasa elama meile või meie vastastele."

Mõlemad kollektiivid alustasid esinemist väga tasavägiselt ning punktide vahe oli minimaalne. Punkte jagas professionaalne žürii, kuhu kuulusid laulja Darja Karpina ning tele- ja raadioajakirjanik Vadim Antsupov. Stuudios olnud kohtunikel jagus küllaga kiidusõnu mõlemale kollektiivile, ent selles saates on viimane sõna öelda vaatajail.

Esimeses voorus pälvisid publiku suurema poolehoiu kohtlajärvelannad ning poolfinaalis jätkabki võistlust Bliss.

Saate poolfinaal on kavas veebruaris. Kellest saab Kohtla-Järve neidude vastane, on esialgu teadmata − ees on veel kolm veerandfinaali. Kokku osaleb telesaate "Rahvas laulab" kolmandal võistlusel kaheksa kollektiivi, kellest pääseb poolfinaali neli.

Jekaterina Minajeva sõnul on nad juba saanud ka järgmise ülesande ja asunud valmistuma, ent projekti tingimuste kohaselt ei tohi sellest enne saate eetrisse minekut rääkida.

Saade "Rahvas laulab" on eetris reedeti kell 20.25. Saatejuhid on Vitali Vesterinen ja Alina Zahharova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles