TÄIENDATUD! ⟩ Toila lähedal hukkus raskes avariis üks inimene, kaks said raskelt viga

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Täna hommikul kella 9 paiku juhtus Toila vallas Tallinna-Narva maanteel raske liiklusõnnetus, kus nelja sõiduki avariis hukkus sõiduautos viibinud inimene. Veel kaks inimest sai raskelt viga.

Liiklusõnnetus juhtus kell 9.03 Tallinna-Narva maantee 173. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel kaldus Narva suunast Tallinna poole liikunud sõiduauto Chevrolet Cruze vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku kaubikuga Renault Mascott. Nende kahe autoga põrkasid omakorda kokku veel kaks sõidukit.

Sõiduautos Chevrolet viibinud 40aastase naise vigastused olid nii rasked, et tema elu ei õnnestunud päästa. Õnnetuses sai raskelt viga veel kaks inimest - sõidukite Renault ja Chevrolet juhid-, kes toimetati haiglasse.

Jõhvi politseijaoskonna patrullpolitseinik Ainar Neero ütles, et talvistes teeoludes liigeldes peab olema äärmiselt ettevaatlik. „Teiste autodega pikivahe hoidmine on äärmiselt oluline. Eriti talvel tuleb arvestada tavapärasest suurema pidurdusteekonnaga. Tuleb valida liiklusoludele sobiv sõidukiirus ning vältida äkilisi pidurdusi ja manöövreid, muu hulgas ka möödasõite.“

Liiklusõnnetuse üksikasju selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses. Liiklus avariipaigas on taastatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles