VIDEO ⟩ Trad.Attack! ja Venemaa etnobänd Oligarkh tegid Ida-Virumaal uue versiooni "Kuukesest"

Põhjarannik
Copy
Trad.Attack! koosseisus Tõnu Tubli, Sandra Vabarna ja Jalmar Vabarna jooksis detsembris Kuru metsas sajameetrist lõiku, tehes seda kaameramehe rõõmuks umbes tund aega. Videosse läks metsajooksust 23 sekundit.
Trad.Attack! koosseisus Tõnu Tubli, Sandra Vabarna ja Jalmar Vabarna jooksis detsembris Kuru metsas sajameetrist lõiku, tehes seda kaameramehe rõõmuks umbes tund aega. Videosse läks metsajooksust 23 sekundit. Foto: Matti Kamara (Pohjarannik)

Enne jõule filmiti Ida-Viru eri paigus kolm päeva Peterburi etnobändi Oligarkh versioon Trad.Attacki! loost "Kuukene". Sel reedel jõudis video avalikkuse ette. 

Eesti tuntud etnobänd Trad.Attack! müdistas detsembris Peipsi ääres Kuru metsas ja rannas, et saada videosse kauneid loodusvaateid. Remiksi videos tulid võttekohtadena mängu ka Narva ja Viivikonna.

Bändi laulja ja kitarrist Jalmar Vabarna selgitas video süžeed: "Meie tuleme metsast linna, Oligarkh asub teele Viivikonnast ja kokku saame Narvas. See on nagu integratsiooniprojekt."

Kahe etnobändi koostöö sai alguse sellest, et Trad.Attacki! uus album tuleb nende lugude remiksidest, mida esitavad ka muusikud piiri tagant. Bändi agent tegi teiste seas ettepaneku Oligarkhile. "Anton (Oligarkhi VJ Anton Chizhenok − toim.) ütles, et ta teab meid ja talle väga meeldib, mida me teeme. Ta oli hea meelega nõus meie loost oma lugu tegema," ütles Vabarna. 

Video režissöör on Maria Reinup. Selle tegemist toetas Viru filmifond, mis on varem rahastanud ka näiteks räppar nublu videot "Für Oksana".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles