PÄEVA PILT ⟩ Ida-Viru esimene puhas gümnaasium tähistas neljapäeval esimest ümmargust aastapäeva

Põhjarannik
Copy
Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Abiturient Anastasia Romanova, kes tegi juubeliüritusel tagasivaate Sillamäe gümnaasiumi ajalukku, hindab õpikeskkonda, mis seal on kümne aastaga kujunenud.

"Kõik õpetajad on orienteeritud sellele, et õpetada kõiki, sõltumata sellest, kuidas keegi hakkama saab või õppimisse suhtub. Minul isiklikult pole õppimisega probleeme, aga neisse, kellel on, suhtuvad õpetajad väga kannatlikult ja üritavad aidata," rääkis Romanova, kes valis gümnaasiumis meditsiini õppesuuna ja kavatseb õpinguid selles valdkonnas jätkata.

Meditsiin on koolis populaarne õppesuund ja vilistlasena kooli juhtkonda ning õpetajaid tänanud Angela Mandel lõpetas äsja Tallinna tervishoiu kõrgkooli õe erialal.

"Sillamäe gümnaasium on mänginud minu elus suurt rolli. Tänu Sillamäe gümnaasiumile on mul nii hea eesti keel, mis on väga vajalik meie riigis ja ka minu töökohas. Pärast gümnaasiumi lõpetamist olin eluks valmis: olin julge ega kartnud eri olukordi, kuna oskasin neid lahendada ebastandardselt. Oskasin suhelda inimestega ja kuulata neid. Olin aktiivne ega kartnud võtta initsiatiivi enda kätte," rääkis Mandel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles