ÜKS KÜSIMUS Kas lume suur hulk ohustab liiklust?

Põhjarannik
Copy
Andreas Kliimanti sõnul on tabatud roolijoodikute hulk suurenenud eelkõige seetõttu, et politseipatrulle on väljas rohkem ning ka inimesed teatavad võimalikest joobes juhtidest varasemaga võrreldes enam.
Andreas Kliimanti sõnul on tabatud roolijoodikute hulk suurenenud eelkõige seetõttu, et politseipatrulle on väljas rohkem ning ka inimesed teatavad võimalikest joobes juhtidest varasemaga võrreldes enam. Foto: Matti Kämärä

Jõhvi politseijaoskonna juht ANDREAS KLIIMANT:

Tänavu on tõepoolest väga palju lund ning eriti ohtlikud on lumekuhjad jalakäijate ülekäiguradade juures ja ristmikel, kus need nähtavust piiravad. Samuti on riskid suurenenud haridus- ja lasteasutuste juures asuvates parklates, kus on rohke lume tõttu vähem ruumi. Probleemiks on ka puhastamata või halvasti puhastatud kõnniteed, mistõttu jalakäijad sõiduteedel liiguvad. Politsei teatab oma tähelepanekutest ka kohalikele omavalitsustele, et nood saaksid info teehooldajatele edastada.

Tänavu on politsei Ida-Virumaal poolteise kuuga saanud väljakutse 222 liiklusõnnetusele. Inimkannatanutega on olnud 18 avariid, milles on kaks inimest hukkunud ja 22 vigastatud. Peamiselt on tegu olnud valedest sõiduvõtetest tulenevate laupkokkupõrgetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles