Maakonna kõrgeimad autasud antakse vabariigi aastapäeva asemel kätte võidupühal

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Nooruse veepark vahetult enne käivitamist mullu detsembris. Veepargi rajamist tunnustab omavalitsusliit maakonna teenetemärgiga.
Nooruse veepark vahetult enne käivitamist mullu detsembris. Veepargi rajamist tunnustab omavalitsusliit maakonna teenetemärgiga. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Maakonna tänavuse teenetemärgi pälvivad Nooruse veepargi rajaja ning Toila vallavalitsuse arendusnõunik Mehis Luus, kes saavad tunnustuse kätte suvel.

Ida-Virumaa omavalitsuste liidu juhatus valis teenetemärgi saajad 12 kandidaadi seast. Nii Nooruse spaahotelli veepargi kui ka Mehis Luusi esitas tunnustuse saamiseks Narva-Jõesuu linnapea Maksim Iljin.

Nooruse omanik osaühing Termak Estate paistis mullu silma sellega, et ehitas valmis maakonna esimese veepargi, mõjutades oluliselt piirkonna turismi arengut. Hotelli senisele vee- ja saunakeskusele lisandus detsembris uues juurdeehitises paiknev kuue liumäega suur meelelahutusala, mis meelitab lustima nii kohalikke kui ka turiste. Veepark läks hotelliomanikele maksma üle kuue miljoni euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles