Ida-Virumaa võõrustas tuhandeid sportlasi

Erik Gamzejev
Copy
Kuu aega tagasi osalesid suusatreener ja Alutaguse valla spordijuht Timo Juursalu ning suusataja Aveli Uustalu Pekingi olümpia avatseremoonial. Sel laupäeval olid nad väljas Alutaguse valla lipuga Eestimaa talimängude avamisel Jõhvis.
Kuu aega tagasi osalesid suusatreener ja Alutaguse valla spordijuht Timo Juursalu ning suusataja Aveli Uustalu Pekingi olümpia avatseremoonial. Sel laupäeval olid nad väljas Alutaguse valla lipuga Eestimaa talimängude avamisel Jõhvis. Foto: Erik Gamzejev

Ida-Virumaa suusarajad, ujulad, võimlad ja teised spordirajatised võõrustasid läinud nädalavahetusel rohkem kui 2500 sportlast, kes osalesid Eestimaa talimängudel, mis toimuvad iga nelja aasta tagant Eesti eri maakondades.

Laupäeva õhtul liikusid sajad osalejad oma valdade ja linnade lippudega Jõhvi keskväljakult muusikaväljakule, kus toimus mängude avatseremoonia. Spordiliidu Jõud president Helir-Valdor Seeder nimetas iga nelja aasta tagant toimuvaid talimänge Eesti kõige suuremateks talispordivõistlusteks, kus tuhanded sportlased üle Eestimaa esindavad oma kodulinnasid ja -valdasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles