Kesklinna kooli vana hoone lammutatakse kevade alguses

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Kesklinna põhikooli vana hoonet näeb peagi vaid fotodelt. Kevadel hakatakse siia püstitama uut hoonet, mida ootavad kannatamatult nii õpilased kui ka õpetajad, kes peavad kaks õppeaastat veetma pead-jalad koos vanas koolis Järveküla teel.
Kesklinna põhikooli vana hoonet näeb peagi vaid fotodelt. Kevadel hakatakse siia püstitama uut hoonet, mida ootavad kannatamatult nii õpilased kui ka õpetajad, kes peavad kaks õppeaastat veetma pead-jalad koos vanas koolis Järveküla teel. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve linn ja firma Revin Grupp sõlmisid eelmisel nädalal Kesklinna põhikooli vana hoone lammutamise ja uue hoone ehitamise lepingu. Tööd peavad tehtud saama 13 kuuga ning uus kool peab olema valmis õpilasi vastu võtma 2023. aasta alguses.

Rakvere firma Revin Grupp võitis Kesklinna põhikooli lammutamise ja uue hoone ehitamise riigihanke pakkumisega 6 958 350 eurot (ilma käibemaksuta).

Kohtla-Järve majandusteenistuse abilinnapea Vitali Borodini sõnul on ehitajad tööde graafiku juba esitanud ning järgmise nädala alguses asutakse seda kooskõlastama ja tehnilisi detaile arutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles