POLITSEI Mees hukkus vajunud kraana all

Põhjarannik
Copy
Politsei.
Politsei. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kolmapäeval hukkus Narvas Puuvilla tänaval 48aastane mees, kes jäi seal ümber vajunud kraana alla. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest.

Naine loovutas kelmidele 6000 eurot

Nädala alguses helistas 34aastasele Narva naisele tundmatu isik, kes tutvustas end Google´i esindajana ning palus avaldajal turvalisuse tagamise ettekäändel paigaldada programmi AnyDesk. Seda avaldaja ka tegi, kuid hiljem avastas, et tema nimele on vormistatud kiirlaen ja tema pangakontolt on tehtud ülekandeid võõrale kontole. Kahju on 6000 eurot.

Varastas korterist võtmed, siis garaažist sae

9. märtsil teatati politseile, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosa Jaaniku tänava lukustamata korterisse on sisse tungitud, võetud garaaži võtmed ja varastatud garaažist mootorsaag. Kahju on 100 eurot.

Joomakaaslane läks kallale

9. märtsil teatati politseile, et Narvas Võidu prospekti korteris lõi 38aastane mees ühise alkoholitarbimise käigus tekkinud tüli tagajärjel 31aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles