Telesaate "Rahvas laulab" võitsid Narva noored rokkarid

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Ansambli Pale Alisoni noorte rokkarite etteaste sütitas nii stuudiopublikut kui ka televaatajaid ning telefonihääletuse tulemusel õnnestus neil võit vokaalansambli Bliss eest ära napsata.
Ansambli Pale Alisoni noorte rokkarite etteaste sütitas nii stuudiopublikut kui ka televaatajaid ning telefonihääletuse tulemusel õnnestus neil võit vokaalansambli Bliss eest ära napsata. Foto: Gergey Lukecha / ERR

Möödunud reedel läksid telekanali ETV+ muusikasaate "Rahvas laulab" finaalis vastamisi kaks Ida-Virumaa bändi: Narva rokkansambel Pale Alison ja Kohtla-Järve vokaalansambel Bliss. Esimest korda selle saate ajaloos pälvisid mõlemad finalistid žüriilt ühepalju punkte, ent televaatajate aktiivne toetus tõi võidu narvakatele.

Stuudios hindasid võistlejaid tele- ja raadiosaatejuht, laulja Maksim Milovanov ning vokaaliõpetaja ja vokaalstuudio DeLight juht Jelena Savtšuk. Kohtunike hinnangul oli mõlema bändi esitus väga tugev ja isikupärane. Kohtlajärvelased said pärast iga vooru kiita oma professionaalse vokaali, originaalsete seadete ning ilusate kostüümide ja liikumise eest, narvalased aga võitsid publiku südamed lisaks vokaalile ka noorusliku uljuse ja temperamendiga.

Mõlemad võistlejad pälvisid kohtunikelt ühepalju punkte: 825. Kuid televaatajate toetus aitas noortel narvakatel endast kogenumaid konkurente edestada − bändid kogusid vastavalt 52,7 ja 47,3 protsenti publiku häältest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles