Jõhvi kontserdimaja leidis kohvikupidaja, kes toitlustab ka üritustevälisel ajal

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Eelmisel neljapäeval oli kohviku Keel avapauk, kui peakokk Ahto Hinn pakkus ligemale 70 külalisele kolmekäigulist õhtusööki. Põhjuse andis selleks Virumaa eesti hariduse seltsi ja Eesti riigiametnike klubi ühine tänusündmus Ida-Virumaa parimatele eesti keele õpetajatele ja eesti keeles õpetavatele õpetajatele ning eesti keele sõpradele.
Eelmisel neljapäeval oli kohviku Keel avapauk, kui peakokk Ahto Hinn pakkus ligemale 70 külalisele kolmekäigulist õhtusööki. Põhjuse andis selleks Virumaa eesti hariduse seltsi ja Eesti riigiametnike klubi ühine tänusündmus Ida-Virumaa parimatele eesti keele õpetajatele ja eesti keeles õpetavatele õpetajatele ning eesti keele sõpradele. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi kontserdimaja leidis pärast pikki otsinguid kohvikule uue rentniku. Kohvik Keel on avatud ürituste ajal, pakub catering'i teenuseid ning ootab sellest nädalast argipäeviti lõunatajaid.

Kohviku pidev tegutsemine oli pausil 2019. aasta sügisest, kui tollane rentnik Aare Rebban jättis uksed avatuks ainult ürituste ajaks ja andis kontserdimajale teada, et soovib seal kohvikupidamisest pärast hooaja lõppu üldse loobuda.

Tookordne Jõhvi kontserdimaja direktor Piia Tamm lubas teha otsingu üle Eesti, et kohvik majja edasi jääks. Pikad otsingud kandsid vilja kodu lähedal: kohviku võttis üle Ahto Hinn, kes oli varem samas peakokana töötanud ja pühendunud viimasel ajal Vaba Lava Narva teatrikeskuse toitlustamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles