Valeri Korb taandus Keskerakonna Kohtla-Järve piirkonna juhi kohalt

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Ligemale veerand sajandit Kohtla-Järve keskerakondlaste juhiks olnud Valeri Korb taandus piirkonna aseesimeheks. Uueks piirkonnas juhiks sai Ivetta Sakkart-Linnard. 

Keskerakonna Kohtla-Järve piirkonna aastakonverentsil esimeheks valitud Ivetta Sakkart-Linnard töötab praegu Karell Kiirabi juhatuse liikme ja piirkonna teenusejuhina. Enne seda töötas ta aastaid Kohtla-Järve linnavolikogu kantselei juhi ja sekretärina.  
Keskerakonda kuulub Sakkart-Linnard üle 15 aasta. Kohtla-Järve volikogu valimistel on ta osalenud alates 2005. aastast, kuid pole kordagi osutunud valituks. Mullu sügisel toimunud kohalikel valimistel sai Sakkart-Linnard 98 häält, millest ei piisanud volikogu liikmeks saamiseks. Keskerakondlaste nimekirjas oli see 15. tulemus. 
Valeri Korb sai viimastel kohalikel valimistel oma pikaajalise munitsipaalpoliitiku karjääri kõige kehvema tulemuse - 136 häält, kuid pääses volikogusse.
 

Keskerakonna Kohtla-Järve piirkonna uus juhatus, Ivretta Sakkart-Linnard on vasakult neljas.

Keskerakond

Lisaks Valeri Korbile sai Keskerakonna Kohtla-Järve piirkonna aseesimeheks ka linnavalitsuse haridusametnik Olga Golovatšjova. Juhatuse liikmeteks valiti veel Arne Berendsen, Artur Komissarov, Olga Kurdovskaja, Valentina Kutuzova, Ljudmilla Latt, Sergei Lopin, Jelena Scharonberg ning Svetlana Skorobogatova.
 
Kohtla-Järve piirkonna esindajateks Keskerakonna volikogus valiti Valeri Korb, Anton Dijev ja Niina Aleksejeva ning  revisjonikomisjoni liikmeteks Ljudmilla Jantšenko, Svetlana Korotkova ja Valentina Satsuta.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles